בהדונס - איך הכל התחיל? ולמה גם לך כדאי להצטרף כזכיין

בהדונס - איך הכל התחיל? ולמה גם לך כדאי להצטרף כזכיין

בהדונס - איך הכל התחיל? ולמה גם לך כדאי להצטרף כזכיין

 

הכל התחיל לפני 38 שנה...

חומוס "בהדונס" המוכר והידוע התחיל את דרכו בשנת 1983.

לאחר כמה עשורים שבהם הכין אין ספור מנות חומוס מעולות,

ריגש אלפי לקוחות מכל רחבי הארץ בזכות האוכל המשובח שלו, גרף פרס אוסקר "לניגוב" המעורר השראה,

אנו בטוחים שעדיין יש מידע מסוים שאתה עדיין לא יודע עלינו.

אך אנחנו יותר מנשמח לשתף אותך בדרך שעברנו עד כה, ולמה כדאי גם לך להצטרף אלינו, מאשר לצפות מהצד...

 

 

כיום לרשת "חומוס בהדונס" יש למעלה מ-20 סניפים המובילים בתחום המזון ברחבי הארץ.

אך לא תמיד הכל התחיל בצורה כל כך פשוטה וחלקה.

כאשר הקמנו את סניף "חומוס בהדונס" לראשונה התחלנו ללא רקע וידע קולינרי כלל,

אך התשוקה הנועזת והבלתי ניתנת לעצירה שלנו לחומוס - פיצתה על הפערים.

 

נכון, זה חשוב מאוד לבוא עם רקע קולינרי וניסיון קודם בתעשיית המזון הכל כך קשה והתחרותית, אך זה לא הדבר העיקרי.

הכרנו המון טבחים ושפים מעולים במהלך חיינו,

אך מה שגרם לאותו שף/בעל מסעדה להצליח בענק לא היה הכישרון/ הידע שלו,

אלא אותה תשוקה מטורפת לתחום כל כך עוין ותובעני.

 

לנהל מסעדה מצליחה בימינו, ידרוש ממך בנוסף לבישול והכנת מנות טעימות גם:

* ניהול נכון של מסעדה

* הכרת המנות הפופולריות ביותר

* בניית תדמית, לוגו וסלוגן ניהול מקצועי של עובדים

* פרסום ושיווק העסק על מנת שיכירו אותו

* וכמובן, להכין אוכל משובח

 

לכן, דבר אחד ששמנו עליו דגש עוד בימי הפתיחה של החומוסיה הראשונה שלנו,

הוא בניית תדמית חזקה (מותג) ומומנטום על ידי מתן שירות גבוה, עבודה קשה ובעזרת ביקורות של לקוחותינו.

 

וכעבור למעלה מ-3 עשורים שבהם שמנו דגש על הערכים והעקרונות שבאמת חשובים לנו,

כבר משעות הבוקר המוקדמות ועד לשעות הערב המאוחרות,

ההצלחה לא איחרה להגיע.

 

כל יום עבודה בחומוס "בהדונס" הוא בעל מטלות ומשימות מוגדרות היטב,

על מנת בסופו של יום לתת את המקסימום ללקוחותינו, ובעקיפין לרשת שלנו.

 

זה מתחיל בשעות הבוקר המוקדמות שבהן אנו מבשלים היטב את החומוס, לאחר מכן אנו טוחנים אותו כהוגן,

ולבסוף מפרידים את קליפות הגרגירים... דבר שעזר לנו להתקדם לראש רשימת החומוסיות המומלצות ביותר.

כי הרי מי לא אוהב איכות?

 

בניגוד למסעדות וחומוסיות רבות שדוגלות בנוהל

"שאריות של אתמול - אסור בשום אופן לזרוק!"

בחומוס "בהדונס" החוק הראשון שמעולם לא עברנו עליו הוא זה.

כל יום מחדש אנו מתעוררים עם תשוקה עזה ומטורפת להכין את החומוס הטעים והאיכותי ביותר!

כך שלשמור חומוס מימים עברו, לא רק שירחיק ממך את הלקוחות,

אלא גם ייבנה לך תדמית ושם רע בכל הנוגע למחלות ולכאבי בטן...

 

לאחר שלקוחות הבינו שחומוס "בהדונס" נעשה במקסימום מאמץ על מנת לתת את הטוב ביותר,

הסירים הקטנים והפשוטים הלכו וגדלו בקצב מסחרר, התורים הקטנים הפכו לקבוצות רכישה גדולות של "חומוסאים" הממתינים לחומוס המיוחל,

ומנות החומוס שבושלו לא רק שהכפילו את עצמן באופן יומיומי, אלא גם זכו לאהדה גדולה בקרב הלקוחות.

כישרון, קשרים וקומבינות לא תפסו אצלנו מקום.

מה שכן תפס אצלנו מקום, היא עבודה קשה, תעוזה, תשוקה והתמדה בלתי נגמרת!

 

"חומוסולוגים" שהמתינו זמן רב בתור לאט לאט החלו להבין את הכללים והנהלים:

ממתינים בסבלנות בתור הארוך,

אוכלים את מנת החומוס האהובה עליהם, מפנים את המקום ללקוח הבא, בתקווה שכמובן יישאר לו חומוס...

סלוגן מוכר ללקוחות ש נגמר להם החומוס היה

 ״היום נגמר - כשהחומוס נגמר. תוכלו לחזור שוב, מחר״.

 

 

לאחר 38 שנה של עשייה משעות הבוקר המוקדמות, לאחר שכל יום עברנו את אותו תהליך קשה ומייגע, לאחר שהפכנו מחומוסיה פשוטה לרשת בינלאומית עם

למעלה

 מ-20 סניפים בארץ ובחו"ל,

 

אנו מזמינים אותך להצטרף למשפחה שלא מפסיקה לגדול!

 

 

היום, אחרי כל כך הרבה שנים של ניסוי וטעייה, אנו יודעים בוודאות כיצד להכין חומוס איכותי,אך יותר מזה?

אנו יודעים מה לקוחותינו רוצים!

כך, שאם אתה מעוניין בפתיחת חומוסיה משגשגת ומצליחה, כנראה שיש לנו  על מה לדבר!

 

רשת הזכיינים של חומוס "בהדונס" מונה כיום למעלה מ-20 סניפים, אם ספרנו נכון...

 

חלקם מצויינים וחלקם קצת פחות, פה ושם יש גם  כל מיני הפתעות,

אך רובם שומרים על רמה גבוה ה מאוד ואיכות אפילו יותר גבוהה.

 

חומוסיה שפועלת "לפי הספר" יודעת שהכנת מנת חומוס איכותית וטובה,

היא רק חלק ממשימות שכל עסק חייב להשלים על מנת להיקרא

"עסק מצליח".

כאן אנו נכנסים לסיפור...

מדוע ולמה כדאי לך להצטרף עוד היום לזכיינות של חומוס "בהדונס" מאשר לצפות בשאר הזכיינים המצליחים, מהצד?

 

כמו שדיברנו על כך מקודם, רשת חומוס "בהדונס" היא ללא כל ספק אחת מרשתות החומוס הותיקות והגדולות בישראל.

אם לא הכי גדולה...

במהרה הפך חומוס "בהדונס" למקום מפגש "לחומוסולוגים" מושבעים מכל רחבי הארץ, ומכל שכבות הגילאים.

 

כישראלים, חומוס הוא ללא ספק המאכל האהוב עלינו.

יש לכך שלל סיבות רבות ומגוונות:

חומוס הוא מאכל טעים ומשביע מאוד.

לחומוס יש ערכים תזונתיים ובריאותיים מהפכניים.

הוא עממי, ונוח לכל כיס.

הוא יכול לבוא כנשנוש או כארוחה שלמה.

והוא הפתרון המושלם לכל מי שמעוניין לאכול מאכל נדיר בטעמיו בעיצומו של יום עבודה קשה, ולחובבי "הניגוב" שבינינו, אפילו כבילוי לילי...

 

את המותג "בהדונס" ואת הטעמים העזים, תוכל למצוא בכל אחד מהסניפים הרבים הפרושים בארצנו.

בין אם אתה "חומוסלוג" מושבע,

ובין אם אתה מעוניין להפוך את האהבה שלך למקצוע,

או שאתה בכלל יזם שמעוניין להשקיע את כספו בצורה חכמה ומקצועית, בהקמת סניף של רשת חומוסיות מצליחה מאוד,

זכיינות של רשת "בהדונס" סביר להניח שתהיה הדרך הבטוחה שלך להגשמת הפנטזיות הקולינאריות והעסקיות שלך!

  

רשת "בהדונס" הכוללת היום מספר רב של סניפים (למעלה מ-20!),ממשיכה לגייס בכל הכוח זכיינים חדשים המעוניינים להפוך את חלומם למציאות.

זכיינים אלו ישקיעו בהקמת הסניף ויעבירו לרשת "בהדונס" דמי זיכיון הנגזרים ממחזור המכירות החודשי.

 

 

השאלה הפופולרית ביותר שנשאלת היא:

מדוע שאפריש חלק מהשכר שלי לטובת רשת "בהדונס"?

 

ובכן, ברגע שאתה הופך לזכיין של רשת חומוס "בהדונס" אתה חייב להבין שאתה לא נחשב כעסק חדש שמתחיל מאפס,

הצריך להתחיל לבנות תיק לקוחות, מותג, מומנטום ושלל משימות אחרות שכל עסק מתחיל מתמודד עימו.

לעומת זאת, הזכיינים של רשת חומוס "בהדונס" נהנים מהתדמית ומהמוניטין של המותג,

יש להם גישה אל המתכונים המקוריים של אותה הרשת, ומנגנון שעובד כמו מכונה להדפסת כסף.

 

יתרונות אלו משמעותיים מאוד ברגע שאנו משווים פתיחה של חומוסיה מרשת מוכרת וחזקה כל כך כדוגמת רשת חומוס "בהדונס",לעומת המתחרים האחרים, שבקושי שורדים את החודש ולא מצליחים לגדול כמו שהם באמת מעוניינים.

 

לכן, זאת לא קלישאה שיזמים רבים כל כך רוצים להצטרף אל משפחת חומוס  "בהדונס" כזכיינים.

אז מה לשים לך בחומוס? סליחה, בזכיינות...

 

הסכם זכיינות, כמו מנת חומוס טובה ואיכותית, כולל לא מעט מרכיבים.

חלקים חשובים מאוד ובעלי נפח משמעותי שכמעט בלתי אפשרי לפספס, ואילו אחרים, פשוטים ובלתי נראים כלל.

לכן, חשוב לדעת שרשתות שונות מנסחות הסכמי זכיינות שונים לדוגמה:

גובה דמי הזכיינות,

גובה התמלוגים החודשיים, והסכמי הזכיינות.

    

ברשת חומוס "בהדונס" אנו הולכים על בטוח!

 

על מנת שתוכל להיות בטוח כי אכן הסכם הזכיינות שלך עם רשת חומוס "בהדונס" היא ההוגנת והכדאית ביותר שתוכלו לרכוש,

מומלץ להתייעץ עם עורך דין  מתמחה, או פשוט ליצור איתנו קשר!

 

לכל שאלה, בעיה, עזרה או סתם אם בא לך לשמוע את הקול שלנו, אנו כאן לשירותך תמיד.

 

כשאתה מצטרף למשפחת חומוס "בהדונס", אתה קודם כל מצטרף למשפחת החומוסיות הראשונה בישראל עם מוניטין ענק וקהל לקוחות עצום שמכיר ואוהב את המותג.

 

כך שאם חלמת אי פעם על דרך עצמאית משלך, הגיע הזמן שנעזור לך להגשים אותה!

 

השאר פרטים עוד היום, ונציג מטעמינו יחזור אליך בהקדם האפשרי למידע על זיכיון בחומוס בהדונס.